Het start tarief voor een tattoo bij Long Bridge Tattoo  is 85 euro, dit is tevens het uur tarief. Alles wat binnen een uur gezet wordt op 1 persoon kost 85 euro, de materialen die gebruikt worden en de voorbereidingen die nodig zijn voor bijvoorbeeld een kleine ster zijn het zelfde als bij een grotere tattoo. Vandaar dat elke tattooshop een starttarief hanteert. De onkosten en voorbereidingstijd zijn op wat minder inkt na het zelfde. Ben je dus bijvoorbeeld met 2 personen en je wilt beide een kleine tattoo, dan betaal je 85 euro per persoon. We houden met regelmaat op zaterdag een Tiny Tattoo Day, deze dag zijn alle tattoos van maximaal 5 x 5 cm of een paar woorden 70 euro. Houd onze social media in de gaten om de volgende mee te pikken!

Bij het maken van een afspraak vraag ik een aanbetaling van 40 euro. Die wordt verrekend bij het betalen van je sessie. Dit is om te voorkomen dat mensen makkelijk hun afspraak afzeggen. Ben je verhinderd? Geen probleem, neem het liefst 2 dagen van te voren contact op om je afspraak te verzetten. Kom je niet opdagen en heb je dit niet op tijd gemeld (24 uur vooraf) dan heb je geen recht op teruggave van je aanbetaling, die is dan een tegemoetkoming voor de verspilde tijd en gemis aan inkomsten.

Wij rekenen niets voor de tijd die we aan je ontwerp vooraf besteden, zo lang het om een kleine tattoo gaat. Natuurlijk zijn kleine aanpassingen geen probleem, wil je nog meer ontwerpen zien of meer aanpassingen gedaan hebben dan worden kosten in rekening gebracht. Voor grotere ontwerpen die meer tijd kosten wordt de aanbetaling van 40 euro niet verrekend na afloop maar mag de tattoo artist dit bedrag inhouden voor het maken van het ontwerp. Als dit bij jou het geval is dan zullen we dit altijd vooraf vermelden.

We spreken van te voren nooit een vaste prijs af voor je tattoo, tenzij we zien dat het hooguit een uur werk is. We kunnen wel een inschatting voor je maken. Bijvoorbeeld tussen de 3 en 4 uur werk, dus tussen de 255 en 340 euro. Deze bedragen zijn dus altijd onder voorbehoud.

Het bedrag dat je verschuldigd bent dient aan het einde van je sessie te worden voldaan, dus zorg dat je genoeg geld bij je hebt. Naderhand betalen is geen optie. Bij grotere tattoos die in meerdere sessies gezet worden betaal je ook per sessie het aantal uren dat er gewerkt is. De prijs wordt berekend vanaf het tijdstip dat je afspraak gepland staat, ook voorbereidingen zijn werk, een schilder betaal je ook niet pas als hij aan het schilderen gaat, afplakken is ook werk. Kom je dus te laat? Dan betaal je toch vanaf de afgesproken tijd.  Pauzes bij langere sessies worden natuurlijk niet mee gerekend.

Bij Long Bridge Tattoo is het mogelijk om te pinnen maar contante betaling heeft de voorkeur.

Parkeren is gratis en kan in de straat, let op dit is wel voor vergunninghouders maar als je van te voren even je kenteken doorgeeft dan kan ik je aanmelden en mag je er gewoon parkeren. Als de oprit vrij is mag je hier ook parkeren, zorg er aub wel voor dat fietsen en brommers er nog langs kunnen. Parkeren op de oprit is voor eigen risico.