Tarieven

Het start tarief per 1 juni 2023 voor een tattoo bij Long Bridge Tattoo  is 85 euro, dit is tevens het uur tarief. Alles wat binnen een uur gezet wordt op 1 persoon kost 85 euro, de materialen die gebruikt worden en de voorbereidingen die nodig zijn voor bijvoorbeeld een kleine ster zijn het zelfde als bij een grotere tattoo. Vandaar dat elke tattooshop een starttarief hanteert. De onkosten en voorbereidingstijd zijn op wat minder inkt na het zelfde. Ben je dus bijvoorbeeld met 2 personen en je wilt beide een kleine tattoo, dan betaal je 85 euro per persoon. 

 

Bij het maken van een afspraak vraag ik een aanbetaling van 40 euro. Die wordt verrekend bij het betalen van je sessie. Dit is om te voorkomen dat mensen makkelijk hun afspraak afzeggen. Ben je verhinderd? Geen probleem, neem 2 dagen van te voren contact op om je afspraak te verzetten. Kom je niet opdagen en heb je dit niet op tijd gemeld dan heb je geen recht op teruggave van je aanbetaling, die is dan een tegemoetkoming voor de verspilde tijd en gemis aan inkomsten.

 

Het laten maken van een ontwerp is gratis, voorwaarde is het maken van een afspraak en het betalen van de vereiste aanbetaling. Eventuele aanpassingen aan het ontwerp zijn eenmalig gratis, wil je nog meer ontwerpen zien of meer aanpassingen gedaan hebben dan worden kosten in rekening gebracht.

 

Voor hele grote ontwerpen waar heel veel tijd in gaat zitten is de 40 euro geen aanbetaling die verrekend wordt bij het zetten maar gelden ze als onkostenvergoeding voor het maken van het ontwerp. In dat geval zullen we dat van te voren aan geven.

We spreken van te voren nooit een vaste prijs af voor je tattoo, tenzij we zien dat het hooguit een uur werk is. We kunnen wel een inschatting voor je maken. Bijvoorbeeld tussen de 3 en 4 uur werk, dus tussen de 255 en 340 euro. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud.

 

Het bedrag dat je verschuldigd bent dient aan het einde van je sessie te worden voldaan, dus zorg dat je genoeg geld bij je hebt. Naderhand betalen is geen optie. Bij grotere tattoos die in meerdere sessies gezet worden betaal je ook per sessie het aantal uren dat er gewerkt is. De prijs wordt berekend vanaf het tijdstip dat je afspraak gepland staat, kom je dus te laat betaal je toch vanaf de afgesproken tijd.  Pauzes bij langere sessies worden natuurlijk niet mee gerekend.

Bij Long Bridge Tattoo is het mogelijk om te pinnen.

 

Parkeren is gratis en kan in de straat, let op dit is wel voor vergunninghouders maar als je van te voren even je kenteken doorgeeft dan kan ik je aanmelden en mag je er gewoon parkeren. Als de oprit vrij is mag je hier ook parkeren, zorg er aub wel voor dat fietsen en brommers er nog langs kunnen. Parkeren op de oprit is voor eigen risico.