FOR ENGLISH SCROLL DOWN

TATTOOSHOP REGELS:


-Zorg dat je goed uitgerust en fit bent, als je niet lekker in je vel zit zul je daar zeker last van hebben.

-Zorg dat je goed gegeten hebt en eventueel wat te eten mee brengt. Vooral als je een sessie van een aantal uur voor de boeg hebt.

-Zorg dat je fris gewassen bent, hygiëne moet van twee kanten komen.

-Ben je onder invloed van drank of verdovende middelen of behandel je mij of andere aanwezigen niet met respect, dan wijs ik je de deur.

-Alcohol is bloedverdunnend, dus een avondje doorhalen op de avond voor je afspraak is niet echt aan te raden.

-Minimum leeftijd is 16 jaar, als je 16 of 17 bent ben je verplicht om een ouder of verzorger mee te brengen, ook een geldig legitimatiebewijs. Ook zal ik alleen een tattoo zetten als je begeleider, jij zelf en ik het alle drie eens zijn over de soort tattoo en de plek waar je hem wilt hebben.

-Indien je een ziekte/aandoening hebt dien je eerst te overleggen met een arts/deskundige of tatoeëren veilig is voor jou. Bij diabetes, hart- en vaatafwijkingen, bloedziekten (en/of gebruik van bloedverdunners), huidziekten, allergie voor tatoeagematerialen/-inkt bijvoorbeeld. Wij zijn niet aansprakelijk.

-Zwangere vrouwen adviseer ik om tot na hun bevalling te wachten met het laten zetten van een tattoo.
-Geef je borstvoeding? Stel je tattoo dan ook even uit. De tattoo kan minder van kwaliteit zijn door je hormonen, en stel dat je tattoo ontstoken raakt, dan krijg je antibiotica en kun je dus geen borstvoeding geven. 

-Betaling gebeurt aan het einde van je sessie en niet achteraf, zorg dus dat je genoeg geld bij je hebt. Pinnen is ook mogelijk. Bij grotere tattoos die in meerdere sessies geplaatst worden betaal je ook na afloop van elke sessie.
-Wij maken geen prijsafspraken vooraf. We reken gewoon een uurtarief. Geven we bij een grotere tattoo vooraf een prijs door dan is dit een indicatie, een inschatting van de tijd die wij bezig zullen zijn. Deze prijs is dus niet bindend.

-Breng niet de hele familie of vriendenkring mee, 1 persoon voor morele steun is prima. Onthoud wel dat de shop maar klein is.  Kinderen onder de 16 jaar meebrengen is geen optie. 

-Een tattoo is en blijft handwerk, op een bewegende levende ondergrond. Natuurlijk doen we onze uiterste best om een perfecte tattoo bij je te zetten maar ik kan vooraf geen garanties geven. Stil zitten wil zeker helpen.

-Mijn studio, mijn regels! Als ik om welke reden dan ook vind dat ik iets niet bij je wil of kan zetten dan zal ik dit aangeven en je door sturen naar een collega.

-Sommige plekken zijn meer geschikt voor een tattoo als andere. Mocht je een tattoo willen laten zetten op een plek waarvan ik van te voren heb aangegeven dat het waarschijnlijk geen blijvertje is, zoals op je handen, dan geef ik daar geen garantie op. Dit betekent dus, dat als je zo’n tattoo nadien bij wilt laten werken hier gewoon kosten aan verbonden zitten.

-Geef je tattoo 6 weken de tijd om te genezen, zie je dan wat oneffenheden of moet de kleur wat bijgewerkt worden? Je kunt dit kosteloos laten doen binnen 3 maanden. Dat wil zeggen als de nazorg op de juiste manier heeft plaats gevonden. Als de tattoo beschadigd is door eigen toedoen dan breng ik het bijwerken in rekening.

-Moet je je afspraak afzeggen? Geen probleem, doe dit uiterlijk 24 uur van te voren, indien mogelijk nog eerder. Kom je niet opdagen of zeg je je afspraak last minute af? Dan dient je aanbetaling van 40 euro als onkostenvergoeding voor mij en zijn die dus niet overdraagbaar naar een volgende afspraak. Waarom? Als zelfstandig ondernemer is het zo dat als je niet werkt dat je dan ook geen inkomsten hebt. Dus het feit dat jij niet komt kost ons inkomsten, vaak hebben we ook al de nodige tijd in je ontwerp gestoken zonder daar iets voor te rekenen.

-De tattoo artists die hier aan het werk zijn zijn freelance artists. Dit betekend dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun afspraken, ontwerpen en de betalingen. Zij zijn hier aan het werk omdat ik ze erg waardeer, en omdat ik mijn klanten aan ze toe vertrouw. Ik verwacht dan ook dat ze de klanten met respect behandelen, eerlijk en op tijd zijn en hun afspraken na komen. Ondanks dit alles ben ik niet verantwoordelijk voor hun werk of gedrag. Zijn er problemen? Vertel het me dan zodat ik kan kijken wat de oorzaak is en hoe het opgelost kan worden.
-Ik tolereer geen respectloos of gewelddadig gedrag naar personen werkzaam in de shop.

-Parkeren is gratis en kan in de straat, let op dit is wel voor vergunninghouders maar als je je kenteken bij aankomst door geeft dan meld ik je aan zodat je er gewoon mag parkeren. Als de oprit vrij is mag je hier ook parkeren, zorg er aub wel voor dat fietsen en brommers er nog langs kunnen. Parkeren op de oprit is op eigen risico.

*****

-Make sure you are well rested, fit and healthy.

-Make sure you eat or bring something to eat for longer sessions.

-Make sure you are hygienic.

-We don’t allow people under influence of drugs or alcohol.

-Minimum age is 16. Till 18 with guidance of a parent.

-If you have any medical conditions you should advice your doctor if he agrees with you taking a tattoo.

-Pregnant or breastfeeding? We advice you not to get tattooed.

-Payment will be after every session. Cash or by card.

-We do not make price agreements. You pay a price by the hour for the time we have worked. If we give you a price in advance it will be a estimation, not a agreement.

-You can bring 1 person if you really insist, but we prefer you come alone. Kids under 16 year not allowed.

-A tattoo is a handjob, on a moving person. Off course we’ll try to make a perfect tattoo for you but we can not promise it, you sitting or laying still will definitely help a lot.

-We have principles, we can refuse any tattoo if we are not feeling up for the job.

-If we advice you to pick another spot because your tattoo won’t last and you want the tattoo anyway, regards our advice, you will not have guarantee. If it needs to be fixed it will cost you, it will not be for free.

-give your tattoo 6 weeks to heal, if it needs fixing you can come back within 3 months. If treated right it’s free.

-We charge 40 euro in advance, if you don’t show up or cancel your appointment you will loose this amount. We will not refund it. You not coming is costing us income.

—Tattoo artist working here are freelance, they are their own boss and have their own responsibility’s. I am not responsible for their work or behaviour. If there might be any problem let me know.

-there is a zero tolerance policy for rude or aggressive behaviour against anyone working here.

-If you come by car you can park in the street, just let us know your license plate number when you come in so we can make sure your car is parked safe.